Схандонг Ионган је организовао обуку стручног знања за заваривање изолованих гасних боца

2023-06-15 11:12

Схандонг Ионган је одувек придавао велики значај свакодневним радним нормама и стандардима производње запослених, а више пажње поклања побољшању способности учења запослених кроз курсеве обуке. Само памћењем стручног знања о производима можемо боље пренети"продајна места"производа купцима. Како би свим продајним особљем омогућили да стекну више стручних теоријских знања и боље дали купцима детаљне одговоре, компанија је организовала састанак на"Професионална обука за заваривање изолованих гасних боца"у Ионг'ану. Састанком је председавао Зхао Хаипинг, криогени инжењер из Ионгана.
Током састанка, Џао Хаипинг је прво дао кратак увод о завареном изолационом гасном цилиндру, који је идеалан контејнер и алат за складиштење течног гаса, криогена истраживања и заштиту кристалних елемената. Заварени изоловани цилиндри за гас углавном имају 4 вентила, односно вентил за коришћење течности, вентил за коришћење гаса, вентил за одзрачивање, вентил за повишење притиска, поред мерача притиска гасне фазе и мерача нивоа течности. Заварени изоловани цилиндар за гас није опремљен само сигурносним вентилом, већ је опремљен и диском за пуцање, опремљен вишеслојним сигурносним заштитним уређајима, са бољом безбедношћу и једноставнијим и поузданијим радом.
Није довољно проучавати само теоријска знања. Да бисмо купцима пружили свеобухватне одговоре, потребно је и објективно и дубинско разумевање производа заварених изолованих гасних боца. Стога, након састанка, како би свима омогућили да боље примене терминологију на стварне делове гасних боца за изолацију заваривања, генерални директор Ионган Зху Цхонгиао и главни инжењер за криогену Зхао Хаипинг одвели су све у радионицу за производњу гасних цилиндара за заваривање за заваривање да гледају на лицу места и одговорите на своје сумње једну по једну.

seamless steel cylinder



Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.