Биро за надзор тржишта Сања провинције Хаинан да ојача управљање пуњењем кодова за доделу боца са течним нафтним гасом

2023-07-25 14:27

China Quality News Network News před několika dny vydalo Sanya City, provincie Hainan, úřad dozoru nad trhem čerpací stanice LPG, uživatelé LPG do lahví, oznámení o posílení řízení kódového plnění LPG lahví.


seamless steel cylinders

Rozumí se, že Sanya City, čerpací stanice zkapalněného ropného plynu od 1. července 2023, veškeré provádění plnění zametacího kódu, aby se dále posílilo řízení bezpečnosti plnění lahví na zkapalněný ropný plyn, aby byly chráněny životy a majetek lidí bezpečnost přijalo předsednictvo další opatření.

portable oxygen cylinder

Každá čerpací stanice přísně podle"jedna láhev, jeden kód"požadavky vlastních vlastnických práv k lahvím na plyny na přidělení kódu a kvalitu informací o lahvích zadaných do systému sledovatelnosti jakosti a bezpečnosti lahví nesmějí být naplněny bez přidělení kódu lahví na plyny; uživatelům lahvových zkapalněných ropných plynů 1. září 2023 nebude přidělen kód lahví na plyn k čerpací stanici pro přidělení kódu nebo majetková výměna, po 1. září bude vyplněn nepřidělený kód, kontrola po termínu, kontrola porucha nebo vyřazení tlakových lahví a další porušení zákona. 

gas cylinders

Po 1. září bude plnění nepřiděleného kódu, zpožděná kontrola, neúspěšná kontrola nebo vyřazené lahve a další porušení šetřeno a řešeno v souladu se zákonem; uživatel může naskenovat QR kód přidělený na tlakové láhvi mobilním telefonem a zkontrolovat kvalitu LPG lahví a informace o plnění, jako je zjištění, že existuje problém s kvalitou plynových lahví nebo přiřazení kódu neodpovídá informacím, prosím poskytněte čerpací stanici včas zpětnou vazbu nebo zavolejte na horkou linku vládních služeb 12345.

Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.