Јун Ксинианг, секретар окружног партијског комитета, и његова странка посетили су нашу компанију ради истраге

2023-04-27 14:09

Дана 7. августа, Јун Ксинианг, секретар Окружног партијског комитета, посетио је нашу компанију ради истраге. Директор Џанг Јуан и други лидери су пратили истрагу. Председавајући Зху Конгјуе упознао је секретара Јуна и његову странку са имплементацијом конверзије нове и старе кинетичке енергије у радионицама компаније, технолошком трансформацијом, основном ситуацијом интелигентне производње компаније и будућим правцем развоја компаније.


Jun Xinyang


Секретар Џун и његова група посматрали су непропусни тестни рад производа


 secretary of the district party committee


Председавајући је објаснио интелигентну опрему за аутоматизацију у радионици


 and his party visited our company for investigation


Проверите рад опреме за интелигентну аутоматизацију


Секретар Јун је саслушао релевантни извештај и у потпуности потврдио развојна достигнућа и брзину наше компаније. Веровао је да је наша компанија предузеће са брзим и стабилним растом, широким тржиштем производа, у складу са националном индустријском политиком, и добрим развојним изгледима. Од нас се тражи да искористимо прилику, искористимо ситуацију, у потпуности искористимо различите повољне услове и настојимо да што пре остваримо велику визију компаније.


Jun Xinyang


Секретар Јун је истакао да је неопходно непоколебљиво промовисати индустријску трансформацију и надоградњу, радити добар посао у трансформацији и надоградњи дизајна, научно осмислити производне процесе и технолошке процесе, реализовати потпуно аутоматизовану производњу од сировина до производа, користити нове производне линије и технолошким процесима за побољшање квалитета производа и победу. Истовремено, предлаже се да надлежна одељења пруже неопходну помоћ и подршку развоју наше компаније и надају се да ће хармоничан развој предузећа и друштва остварити кроз заједничким напорима владе и предузећа, и надамо се да развој и раст Ионгана може дати више доприноса економском развоју региона Хедонг. велики допринос.


 secretary of the district party committee


Председавајући са челницима разговара о будућем правцу развоја компаније


 and his party visited our company for investigation


Зху Конгјуе, председник компаније, рекао је: Под снажним вођством окружног комитета и владе округа, ми ћемо искористити прилике, суочити се са изазовима, дати пуну игру потенцијалу компаније, настојати да подигнемо компанију на нову висину и направићемо већи допринос привредном и друштвеном развоју Хедонга. Схватите вин-вин ситуацију предузећа и друштвеног развоја.


Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.