Свечано отварање компаније Схандонг Ионган Хели Специал Екуипмент Цо., Лтд.

2023-04-27 14:33
Пролеће је светло и цвеће је у пуном цвету. Данас се овде окупљају пријатељи из целог света на заједничком догађају, односно церемонији отварања Схандонг Ионган Хели Специал Екуипмент Цо., Лтд.!


У 11.18 8. маја 2022. празнична музика, весело певање и разнобојни поздрави стварају радосну и живу атмосферу. Хајде да заједно прославимо овај велики догађај, поделимо овај прелепи тренутак и дозволите нам да заједно, желим и радујем се специјалној опреми Схандонг Ионган Хели да створимо бриљантну каријеру и да имамо бриљантно сутра!


Grand Opening of Shandong Yongan Heli Special Equipment Co.


Осврћући се на историју развоја компаније више од десет година, пуни смо емоција. Схандонг Ионган је био у стању да искористи прилике, реформише и иновира у окружењу све оштрије тржишне конкуренције и постигао је стабилан развој. Постигла је изузетне резултате у индустрији челичних цилиндара и веома нам је драго што имамо одређено право да говоримо у индустрији! Постигнуће је неодвојиво од снажне подршке сваког новог и старог купца и добављача, напора свих акционара и напорног рада свих руководећих и првих радника компаније. Овде нас је подржао Схандонг Ионган. Желели бисмо да изразимо искрену захвалност нашим купцима, добављачима, акционарима и целој породици Ионган!


 Ltd.


На отварању компаније, председник Зху Конгјуе је одржао диван говор. У име Схандонг Ионган, господин Зху је упутио топлу добродошлицу гостима који су дошли на церемонију отварања, и изразио искрену захвалност купцима, добављачима, акционарима и свим члановима породице Ионган који су подржали развој Ионгана. Г. Зху је рекао,"Отварање нове компаније означава нову фазу у стратешком развоју компаније групе. На новом путовању прилике и изазови коегзистирају. Надам се да сви Ионган људи могу да раде заједно, напредују, напредују и настављају вредно да раде. Створите добре резултате"На крају, господин Зху је изразио своју одлучност да настави да продубљује сарадњу са новим и старим купцима из свих сфера живота, постиже хармонију и вин-вин резултате и заједно ствара бољу будућност.


Grand Opening of Shandong Yongan Heli Special Equipment Co.


Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.